Holišské mäsové výrobky

Hovädzí dobytok a ošípané sú chované na farme v Holiši a zabité priamo na bitúnku v Holiši. Porazenie, porcovanie, vykostenie a nakoniec pokrájanie na časti potrebné k daným výrobkom je vykonávané ručne. Až následne sa vyrábajú výrobky.

Všetky použité mäsové časti sú priamo z vlastného bitúnku a z "domáceho chovu". Všetok hovädzí dobytok a ošípané sú chované vlastnými produktmi, nie zmeskami a výživovými doplnkami.

Vyrábame rôzne mäsové výrobky. V certifikačnom procese sme požiadali o udelenie regionálnej značky pre produkty -  Ipeľská bravčová klobása, Novohradské jaternice, Lahôdková tlačenka, Papriková slanina, Bravčové škvarky, Párky NATUR – Holiša a

Gazdovská saláma IPEĽ. Vlastnú predajňu mäsa a mäsových výrobkov máme v Lučenci na Rúbanisku III.